- Vovčak Disk Space -
Real Time Viewer

vsms2000.gif (2452 bytes)


 
Program za stalno preverjanje kapacitete diska. Idealna zadeva za programe, ki ogromno uporabljajo disk, pišejo na disk, začasne datotečne sisteme, ftp strežnike, ki omogočajo upload, video in audio zajemalce itd.

Licenca = Free

 Program lahko brezplačno uporabljate v kolikor se finančno z njim ne okoriščate v tem primeru se zloraba kaznuje ker je program avtorsko zaščiten.

Podprte platforme:
Webplanet products talk to you.... Windows 9x
Webplanet products talk to you.... Windows NT
Webplanet products talk to you.... Windows 2000
Webplanet products talk to you.... Windows ME

Avtor = Uroš Vovčak
© 1999 - 2000Enjoy computing...!

 


Slika glavnega okna...kjer se avtomatsko dodajajo diski brez vsakršnjega posega, tudi avtomatsko zaznava prisotnost CD enot in jih temu primerno tudi obdela. Okno shranjuje zadnje pozicije in velikost, Uporablja Tray sistem, kjer se skrije v TrayBar in ne smeti po opravilni vrstici, dela pritajeno in ne moti drugih programov pri delu!


Klikni na slikco za večjo sliko. Tukaj je prikazano okno z nastavitvami, ki pa se poleg ročnega shranjevanja shranijo tudi avtomatsko. V tem oknu nastavljate par parametrov kako želite, da se vam prikazujejo podatki...


Tray bar in ikonca vDiskSpace programa, ki leži v njem. Podpira dvojni klik in klik z desno tipko ter se tem lažjo dostopnost do programa in nastavitev.

 

vDiskSpace 1.4 
ProNet Beta 2

Velikost:  173kb
Format: .exe
Datum verzije: 10.7.2000

vDiskSpace 1.3

Datum verzije: 22.6.2000

Webplanet products talk to you.... Novo v verziji 1.4 ProNet B2
Dodana funkcija StayOnTop kjer je osnovno okno stalno vidno nad vsemi. Idelano, če nekaj snemate in stalno vklaplate okno.. tukaj vam tega ne bo treba več počet. 

Webplanet products talk to you.... Novo v verziji 1.4 ProNet B1
Dodan modul za pošiljanje podatkov iz enega računalnika na drugega (Client/Server) Pri tem se lahko program obnaša kot server ali klient in to tudi nastavite v Nastavitvah. S tem je omogočen nadzor več računalnikov in kapacitet na enem mestu. Zadeva je še v zgodnji beta verziji zato je možno, da se pojavi kakšna napaka. Help še ni napisan. Ostale spremembe si pa poglejte sami.

Webplanet products talk to you.... Novo v verziji 1.3
Popravljen Menu z nastavitvami in dodano možnost spreminjanja barv ter prikaza o stanju diska iz procentnega na Kompletno velikost diska tega do sedaj ni bilo. Vse ostalo ostnae nespremenjeno in delujoče.

Webplanet products talk to you.... Novo v verziji 1.2b
Aktivacija procentnega bara - vizualni pokazatelj praznega prostora.. Seveda se tudi tega da aktivirati ali deaktivirati. 

Webplanet products talk to you.... Novo v verziji 1.1
Možnost aktiviranja AutoHide menuja z ikoncami, ki še zmanjša prostor. S tem se menu z ikoncami sam skrije po potrebi...

© By Uroš Vovčak 2000
ASTRA telekom

14. julij 2000